Ghid aer conditionat

Ce este Cold Plasma?

Ce este Cold Plasma

Cold Plasma reprezinta interactiunea mai multor cai electromagnetice intr-un amestec constructiv, din care rezulta ioni de hidroxid sau hidroxid plasma. Particula aceasta activa poate distruge atat bacteriile si virusurile, cat si mirosurile neplacute, alergenii, compusii chimici etc.

In prezent, poluarea masiva a aerului reprezinta o problema cu care ne confruntam si din aceasta cauza trebuie sa oferim mai multa atentie calitatii aerului, pentru a preveni probleme grave de sanatate. Gratie tehnologiei avansate si dezvoltarii continue a acesteia, ne putem bucura de aer de buna calitate, macar in spatiul interior. Noile aparate de aer conditionat, cu tehnologie avansata, au functii de filtrare si purificare a aerului, care detin ioni de argint. Argintul, in calitate de material, prezinta o gama de efecte benefice asupra sanatatii, si multumita acestor tehnologii moderne se poate observa chiar si diminuarea efectelor pe care le au alergiile asupra sanatatii. Insusi Hipocrate preciza ca argintul are proprietati esentiale pentru sanatate, dar si pentru imunitatea organismului, datorita cresterii rezistentei la boli. In plus, are proprietati antibacteriene, deoarece atunci cand argintul ajunge în contact cu organismele unicelulare, cum ar fi bacterii, virusuri sau ciuperci, stopează funcţiile vitale ale acestora, astfel, in scurt timp, ele vor fi eliminate. In momentul in care este distrusa structura invelisului ce le impiedica inmultirea se va produce disparitia lor. Daca ne raportam la bacterii ori ciuperci, sa tinem cont ca ele sunt distruse, de asemenea, in scurt timp, de particulele de argint. In componenta lor, se afla o enzima vitala, careia argintul ii blocheaza functionarea.

Aerul conditionat prezinta o serie de filtre ce au rolul de a absorbi praful, mirosurile neplacute, microorganismele etc. Intrucat cererea pentru confort si igiena a fost din ce in ce mai mare, producatorii aparatelor de aer conditionat au fost nevoiti sa introduca functia de ionizare. „Cold Plasma” este cel mai avansat ionizator in intreaga lume, la ora actuala, fiind un filtru de curatare si purificare. „Cold Plasma” detine atat ioni negativi, cat si pozitivi la interior, prin care se realizeaza o igienizare a aerului, iar mirosurile neplacute din interior scad semnificativ. Functia aceasta de ionizare „Cold Plasma” are si rolul de a absoarbi praful din incapere, polenul sau particulele mici generatoare de diverse alergii. Mai mult decat atat, ionii ofera un mediu placut, relaxant si sanatos.

Sistemul de filtrare cu plasma detine cateva beneficii unice:

  • nu elimina praf, nicotina, polen ori alte particule in spatiul interior;
  • distruge activ invelisul de proteine al virusurilor si bacteriilor;
  • transforma toti radicalii liberi din oxigen si apa;
  • formeaza un puternic flux directional de particule incarcate electric si electroni liberi, astfel poate acoperi intregul volum al interiorului, fara ajutorul ventilorului din unitatea interioara;
  • scade necesitatea altor tipuri de filtrare.

Aparatele de aer conditionat detin atat rolul de a raci sau incalzi aerul, cat si pe cel de a curata si purifica aerul de microorganisme, praf si alergeni. De retinut faptul ca aerul conditionat poate sa interfereze cu buna functionare a organismului uman, in cazul in care nu tineti cont de sfaturile specialistilor de a apela la ajutorul lor pentru igienizarea si curatarea periodica a aparatului si nu luati in considerare specificatiile tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *